كرنب مسلوق ومقطع مربعات متوسطه
كوسه محفوره ويحتفظ بالقلب
طماطم محفوره ويحتفظ بالقلب
فلفل رومى محفور
بطاطس متوسطة الحجم محفوره ويحتفظ بالقلب
***********************************
تلاته يصلات مفرومه صغير جدا
راس توم مقشره ومدقوقه
حزمت بقدونس كبيره منظفه ومفرومه ناعم
حزمتين كسبره خضره نفس الشيئ
حزمتين شبت نفس الشيئ
كيلو ونصف لحمه مفرومه
نصف كاسه رز مصرى لا تكترى الرز
*****************************************
الطريقه .........
ضعى اللحمه المفرومه فى وعاء غويط ضيفى البصل والبقدونس والكسبره والشبت والتوم والبهارات كله على بعضه
رشى الملح المناسب
رشة فلفل اسود
رشة كمون
رشة قرفه ناعمه
ضيفى الرز المغسول والمصفى جيدا
قلبى المحتويات جميعاها جيدا ...
احضرى الخضروات المغسوله والكرنب المقطع
احضرى قدر مناسب (حله) وضعى فيها قلب الكوسه والبطاطس
ابدئ بحشو الكرنب ولفيه جيدا ورصيه فى القدر ثم الفلفل ثم الكوسه ..
رشى عليه زيت دره الكميه المناسبه وضعى عليه علبة صلصه وكوبين من الطماطم المعصوره وقليل من الماء لتغطية الخضراوات ورشة ملح ومكعب ماجى وارفعيه على النار واتركيه يغلى ثم
قللى النار عليه واتركيه حتى ينضج ..
احضرى صينيه وضعى فيها قليل من زيت الدره واحشى الطماطم والبطاطس ورصيها فى الصينيه من نفس الخلطه وضعليها جاك عصير طماطم وعلبة صلصه ومكعب ماجى وادخليها الفرن حتى تنضج ويصبح الوجه دهبى ثم اخرجيها
قدميها مع بعض السلطات والرز الابيض المفلفل وبالهناء والعافيه
كوسه محفوره ويحتفظ بالقلب
طماطم محفوره ويحتفظ بالقلب
فلفل رومى محفور
بطاطس متوسطة الحجم محفوره ويحتفظ بالقلب
***********************************
تلاته يصلات مفرومه صغير جدا
راس توم مقشره ومدقوقه
حزمت بقدونس كبيره منظفه ومفرومه ناعم
حزمتين كسبره خضره نفس الشيئ
حزمتين شبت نفس الشيئ
كيلو ونصف لحمه مفرومه
نصف كاسه رز مصرى لا تكترى الرز
*****************************************
الطريقه .........
ضعى اللحمه المفرومه فى وعاء غويط ضيفى البصل والبقدونس والكسبره والشبت والتوم والبهارات كله على بعضه
رشى الملح المناسب
رشة فلفل اسود
رشة كمون
رشة قرفه ناعمه
ضيفى الرز المغسول والمصفى جيدا
قلبى المحتويات جميعاها جيدا ...
احضرى الخضروات المغسوله والكرنب المقطع
احضرى قدر مناسب (حله) وضعى فيها قلب الكوسه والبطاطس
ابدئ بحشو الكرنب ولفيه جيدا ورصيه فى القدر ثم الفلفل ثم الكوسه ..
رشى عليه زيت دره الكميه المناسبه وضعى عليه علبة صلصه وكوبين من الطماطم المعصوره وقليل من الماء لتغطية الخضراوات ورشة ملح ومكعب ماجى وارفعيه على النار واتركيه يغلى ثم
قللى النار عليه واتركيه حتى ينضج ..
احضرى صينيه وضعى فيها قليل من زيت الدره واحشى الطماطم والبطاطس ورصيها فى الصينيه من نفس الخلطه وضعليها جاك عصير طماطم وعلبة صلصه ومكعب ماجى وادخليها الفرن حتى تنضج ويصبح الوجه دهبى ثم اخرجيها
قدميها مع بعض السلطات والرز الابيض المفلفل وبالهناء والعافيه
الجمعة أكتوبر 12, 2012 6:59 pm من طرف عبد الرسول
» ×÷·.·°¯`·)» ( دردشــــة الأعضــــــاء ) «(·°¯`·.·÷×
الأحد يناير 15, 2012 5:59 pm من طرف وردة الجوري
» صورة من خيالك
الأحد يناير 15, 2012 7:12 am من طرف وردة الجوري
» طــــلــــب فــلاش
الثلاثاء مايو 03, 2011 12:11 pm من طرف aaichacom4
» قلت له.. فاضي||حبيبي|| قل لـآ حيآتي للاسف اليوم عندي مبآرآه .. ^_*
الثلاثاء مايو 03, 2011 12:10 pm من طرف aaichacom4
» ايه الكلمة اللى تحب تقولها لحبيبك النهاردة
السبت يناير 22, 2011 8:58 am من طرف وردة الجوري
» قول اللى فى نفسك
الخميس يناير 20, 2011 6:00 pm من طرف Egyptian Falcon
» الرقية الشرعية كاملة بصوت الشيخ احمد العجمي
الخميس يناير 20, 2011 2:43 pm من طرف Egyptian Falcon
» الرقية الشرعية بصوت الشيخ ناصر القطامي
الخميس يناير 20, 2011 2:34 pm من طرف Egyptian Falcon
» بتسمع ايييييييييه دلوقتى
الأربعاء يناير 19, 2011 9:49 am من طرف Egyptian Falcon
» كيف يكون الرجال عندما يمرضون ؟
الجمعة يناير 07, 2011 8:47 am من طرف Egyptian Falcon
» متى تنتهي صلاحية الرجل عند المرأة
الجمعة يناير 07, 2011 8:45 am من طرف Egyptian Falcon
» لماذا لا يمارس الكثيرون حب ما بعد الجماع؟ تحذير مخصص لمن فوق 21 سنة
الجمعة يناير 07, 2011 8:42 am من طرف Egyptian Falcon
» فيلم الأكشن والخيال العلمى والأنميشن الرائع Ultramarines: A Warhammer 2010 مُترجم
الجمعة يناير 07, 2011 8:28 am من طرف Egyptian Falcon
» هل لديك حبة خال؟إدخلي واعرفي معناها
الخميس يناير 06, 2011 5:36 pm من طرف Egyptian Falcon